JEB_960
Covid-19 test

Øg sikkerheden - slip for karantæne. Få en COVID-19 test

CRECEA tilbyder nu at virusteste hele eller dele af jeres medarbejderstab.
Det kan fx være relevant, hvis I har medarbejdere, der i deres arbejde har brug for at krydse landegrænser, hvor der stilles krav om en negativ COVID-19-test, eller hvis I ønsker at øge sikkerheden i jeres genåbning. 

Ved test af medarbejdere i forbindelse med udrejse fra Danmark, tilbyder vi at teste personen både før afgang og ved hjemkomst. Formålet hermed er:

  • At minimere risikoen for at en COVID-19 smittet person rejser ud af Danmark
  • At minimere risikoen for at medbringe smitte til familie og arbejdsplads ved hjemkomst
  • At kunne dokumentere testresultatet med et analysedokument fra analyselaboratoriet

"Med tests har vi valgt en proaktiv tilgang til identificering af potentielle smittebærere blandt medarbejderne, og vi kan dermed hjælpe til at undgå, at smitten spredes. Vi ønsker via denne metode at beskytte medarbejdere, deres familier og vores samarbejdspartnere mod at blive smittet på arbejdspladsen"
Tina O. Møller er Head of Quality, Health, Safety and Environment ved BEUMER Group A/S

Fakta om undersøgelsen

Undersøgelsen er ny på det private marked, men den er fuldt ud dokumenteret, og CRECEA samarbejder med Eurofins - en af verdens førende indenfor bioanalytiske tests.

Testresultatet modtager du på sikkermail sendt fra CRECEAs læge. Undersøgelsen udføres med overholdelse af de til enhver tid gældende regler fra Sundhedsstyrelsen og andre relevante myndigheder.

Undersøgelsen udføres ved en podning i næsen, hvor man tester for aktiv Coronavirus. Podningen udføres af CRECEAs arbejdsmiljøsygeplejersker eller læger. Undersøgelserne bliver superviseret af CRECEAs læge med speciale i arbejdsmedicin. 

Kontakt

Sådan kommer du i gang

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af CRECEAs læge eller arbejdsmiljøsygeplejerske, som sikrer, at du kommer hurtigt i gang med at teste - og øge sikkerheden.