Arbejdsmiljøuddannelse

13.9.2017CRECEAs arbejdsmiljøuddannelse bygger på vores brede viden og mangeårige erfaringer inden for arbejdsmiljørådgivning. Uddannelsen forholder sig hele tiden til de konkrete opgaver og udfordringer, der findes på en virksomhed i dag.

Fakta om arbejdsmiljøuddannelsen
• Arbejdsmiljøuddannelsen er et tre dages kursus
• Det er en lovpligtig uddannelse, man skal gennemføre, hvis man er nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant eller leder og medlem af arbejdsmiljøorganisationen, eller hvis man har gennemført arbejdsmiljøuddannelsen (§ 9) før den 1. april 1991, og er i eller nu bliver valgt til en arbejdsmiljøgruppe
• I følge Arbejdstilsynet skal uddannelsen sikre, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen får grundlæggende viden om arbejdsmiljø, og den skal sikre, at samarbejdet om arbejdsmiljø sker systematisk og inddrager både ledelse og ansatte

 

Psykisk arbejdsmiljø i fokus
Det psykiske arbejdsmiljø er et af de emner, som kursisterne altid ønsker skal fylde mere på uddannelsen. Derfor har psykisk arbejdsmiljø en fremtrædende plads på CRECEAs arbejdsmiljøuddannelse, hvor en af CRECEAs arbejds- og organisationspsykologer varetager en halv dags specialistundervisning. Her bliver emner som stress, konflikter og kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø behandlet.


Arbejdsmiljø i praksis
På den resterende del af uddannelsen er det en af CRECEAs erfarne arbejdsmiljøkonsulenter, der underviser. Underviseren inddrager praktiske eksempler, og der vil hele tiden være fokus på, hvad kursisterne har brug for, sådan at undervisningen tilpasses kursisternes behov. På den måde får du lyst og inspiration til at arbejde videre med at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø i din virksomhed.

Køb en uddannelsespakke - og spar penge

Køb den supplerende uddannelse samtidig med at du køber arbejdsmiljøuddannelsen og spar kr. 1000 på den supplerende uddannelse. 

Som ansvarlig for arbejdsmiljøet – både som leder og medarbejder – har man brug for særlig viden og kompetencer til at kunne arbejde med eksisterende arbejdsmiljøproblemer og til at forebygge fremtidige.

Arbejdsmiljørepræsentanter og ledere har ret til to dages supplerende uddannelse det første år, de er valgt og halvanden dag om året de følgende år.

 

Uddannelsespakke
CRECEA har lavet et særligt tilbud til dem, der køber 1 dags supplerende uddannelse sammen med arbejdsmiljøuddannelsen. Ved at købe uddannelserne som en samlet pakke, sparer man kr. 1000.

 

For at opnå rabatten gør du følgende:
Vælg dit kursussted i de gule kasser nederst på siden
Vælg de kursusdatoer, der passer dig
Vælg under Tilmelding ”Arbejdsmiljøuddannelse + supplerende”
Tryk foretag tilmelding


Når du skal tilmelde dig den supplerende uddannelse, ringer du til kursuskoordinator Lena Kristiansen på tlf. 70108600 eller mail lkr@crecea.dk og siger, at du har købt uddannelsespakken og hvilken supplerende uddannelse, du gerne vil på.

 

Hvis der ikke er et kursus lige nu, som passer til din interesse og behov, så gælder din rabat 1 år fra købsdagen.
Hvis du inden for det år finder ud af, at du ikke selv vil afsted på kurset, kan du sende en kollega fra samme virksomhed i stedet.

Book din arbejdsmiljøuddannelse

 

Vi afholder kurser i både Aalborg, Aarhus, Holstebro, Horsens, Kolding, København, Næstved, Odense og Varde.

Book din plads i AalborgBook din plads i AarhusBook din plads i HolstebroBook din plads i HorsensBook din plads i KoldingBook din plads i KøbenhavnBook din plads i NæstvedBook din plads i Odense

Virksomhedskurser

Vi arrangerer også arbejdsmiljøuddannelsen som et virksomhedskursus, skræddersyet for netop jeres virksomhed. Kontakt CRECEA på 70 10 86 00 og hør nærmere.

Mere information

Kontakt
CRECEA A/S
T 70 10 86 00
crecea@crecea.dk