Gå til medarbejdere

Abir Al-Kalemji

Speciallæge i arbejdsmedicin

Kontakt

+45 24 21 03 53
aak@crecea.dk

Abir Al-kalemji er speciallæge i Arbejdsmedicin

Abir Al-kalemji er speciallæge i Arbejdsmedicin og har spidskompetencer inden for helbredsundersøgelser, gruppeundersøgelser samt kortlægning af sundhedsrisici i arbejdsmiljøet med fokus på bl.a. indeklima, ergonomi, toksikologi, støj, allergifremkaldende stoffer, støveksponeringer, psykiske belastninger, søvnproblemer og trivsel i arbejde.

Abir blev uddannet Cand.med i 2002 og blev speciallæge i arbejdsmedicin i 2018. Abir har en bred medicinsk erfaring inden for især astma og lungesygdomme, bevægeapparatssygdomme, nervesygdomme, eksem, allergi og graviditet og risikofaktorer i arbejdsmiljøet.


Abir blev ansat i CRECEA i 2019, hvor hun rådgiver virksomheder om job og helbred, risikofaktorer i arbejdsmiljøet af betyning for medarbejderes sundhed, arbejdsbetingede lidelser og erhvervseksponering samt gravide og arbejdsmiljø

Derudover har Abir en Master i Sundhedsantropologi fra 2006 og har lavet en afhandling om arbejdsvilkår på sygehus og indvirkning på arbejdsmiljøet og behandlingskvalitet. Abir har desuden en PhD i ”Astma, livskvalitet og hverdagen” fra 2014.