Gå til medarbejdere

Anne-Birte Ransby

Arbejdsmiljøkonsulent, fysioterapeut

Kontakt

+45 24 28 91 56
abr@crecea.dk

Anne-Birte Ransby er fysioterapeut og har spidskompetencer inden for ergonomi og virksomheders arbejde med arbejdsmiljø og sundhedsfremme

Siden 1984 har Anne-Birte rådgivet om arbejdsmiljø ved CRECEA, hvor hun vejleder, underviser, er proceskonsulent og ekspert for både offentlige og private virksomheder.  

Anne-Birte har særlig erfaring inden for forebyggelse af muskel- og skeletbesvær og fremme af fysisk trivsel. Hun rådgiver virksomheder om deres arbejde med at optimere arbejdsteknikker, arbejdspladsen indretning og/eller arbejdets tilrettelæggelse fx i forhold til forebyggelse af belastende arbejdsstillinger og bevægelser, løft, træk og skub og EBA (Ensidigt belastende arbejde) og EGA (Ensidigt gentaget arbejde).

Anne-Birte har desuden erfaring med rådgivning om virksomheders arbejdsmiljøarbejde generelt blandt andet APV (Arbejdspladsvurdering), ligesom hun har beskæftiget sig med tiltag i forhold til sygefravær, arbejdsfastholdelse og sundhedsfremme.

Anne-Birte er vant til at begå sig i alle typer af virksomheder og  brancher, ligesom hun har udarbejdet vejledningsmaterialer for talrige koncerner og brancher.

Anne-Birte blev uddannet fysioterapeut i 1984. Derudover er Anne-Birte uddannet projektleder.