Gå til medarbejdere

Jan Krüger

Ingeniør, Kvalitetskoordinator

Jan Krüger er ingeniør og har spidskompetencer inden for støj, akustik, indeklima, skimmelsvamp, ventilation og ultrafine partikler.

Siden 2009 har Jan arbejdet ved CRECEA, hvor han rådgiver private og offentlige virksomheder inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. 

Jans primære rådgivningsområder er inden for støj og akustik, hvor han gennemfører støjmålinger og  –kortlægninger, akustikmålinger og –vurderinger med efterfølgende  forbedringsforslag. Derudover rådgiver han inden for akustik i både kontorer, skoler, daginstitutioner og produktion. På indeklimaområdet strækker rådgivningen sig fra varme og luftkvalitet til fugtproblemer og skimmelsvamp og inkluderer rådgivning omkring både komfort- og procesventilation. Endvidere har han en del erfaring fra  måling af ultrafine dieselpartikler fra jernbanetrafik.

Jan har erfaring som arbejdsmiljøleder fra tidligere ansættelse, hvor han har arbejdet i et OHSAS 18001 og ISO 14001 certificeret miljø med arbejdsmiljø, miljø, beredskab og kommunikation. Fra en tidligere stilling har han stor erfaring med kvalitetsstyring og ledelsessystemet ISO 9001.

Jan blev i 1993 uddannet som ingeniør, elektro/svagstrøm, og teknonom i kvalitetsstyring i 2003.

Derudover er Jan uddannet arbejdsmiljøleder i 2005 og arbejdsmiljøkoordinator for bygge og anlæg i 2013.