Gå til medarbejdere

Nicolai Have

Souschef, Fysioterapeut

Kontakt

+45 20 87 93 26
nih@crecea.dk

Nicolai Have er daglig leder af CRECEA Fyn. Han er uddannet fysioterapeut og er fast kontaktperson for en lang række af CRECEAs kunder.

Nicolai har arbejdet ved CRECEA siden 2007. Hans primære  rådgivningsområder er inden for ergonomi og planlægning af arbejdsmiljøarbejde i alle typer virksomheder.

I rollen som virksomheders faste kontaktperson fungerer Nicolai som et fast omdrejningspunkt for virksomhederne i forhold til planlægning af arbejdsmiljøtiltag og i tilrettelæggelsen af virksomhedernes overordnede arbejdsmiljøstrategi.

Som dagligleder for CRECEA Fyn fungerer Nicolai ofte som bindeled mellem CRECEAs kunder og CRECEAs mange dygtige konsulenter. Nicolai kan altid hjælpe med at finde den helt rigtige konsulent til enhver arbejdsmiljøopgave.

Inden for ergonomi vurderer Nicolai ergonomiske belastninger. Han rådgiver og underviser om arbejdsstedets indretning, tekniske hjælpemidler, arbejdets tilrettelæggelse og teknik, og han rådgiver om nedbringelse af ensidigt belastende arbejde (EBA) og ensidigt gentaget arbejde (EGA). Nicolai har en håndværksmæssig baggrund, hvorfor praktiske løsninger altid er i fokus. Nicolai yder også rådgivning til virksomheder, der er blevet pålagt af Arbejdstilsynet at benytte en autoriseret arbejdsmiljørådgiver til løsning af påbud.

Nicolai blev professionsbachelor i fysioterapi i 2005 og er på nuværende tidspunkt i gang med en uddannelse i ledelse (Academy Profession (AP) Degree in Leadership and Management), som forventes afsluttet i 2017. Derudover er Nicolai er også førstehjælpsunderviser, hvilket han har været siden 2008.