Gå til medarbejdere

Rikke Rosendahl

Arbejdsmiljøsygeplejeske, Antropolog (MSA), Lead Auditor 

Rikke Rosendahl har en master i antropologi ( MSA) og er uddannet arbejdsmiljøsygeplejerske og psykomotorisk terapeut. Rikkes spidskompetencer er underviser på den lovpligtige arbejdsmiljø-uddannelse og som rådgiver indenfor arbejdsliv, helbred og sundhed.

 Rikke arbejder med temaer knyttet til en helhedsopfattelse af sundhed og sundhedsforståelse. Rikke varetager desuden opgaver indenfor arbejdspladskultur, helbredsundersøgelser, forandringskultur og sundhedsfremmende processer.

Rikke har med sin brede erfaring arbejdet som arbejdsmiljørådgiver siden 2002 med opgaver både for private og offentlige virksomheder, og har undervist på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og på supplerende kurser med temaer indenfor arbejdsliv, helbred og sundhed siden 2006.

Rikke blev uddannet antropolog, MSA i 2015 fra Aarhus Universitet, psykomotorisk terapeut i 1993, sygeplejerske i 1990, og desuden har hun en efteruddannelse for ledere i socialkonstruktion fra 2011, samt en diplomuddannelse i forandrings- og læreprocesser fra CVU, København.