Er du bygherre uden at vide det?

6.3.2018

For nylig bragte Arbejdstilsynet den nyhed, at de fortsætter deres nye metode med at kontrollere byggepladser som helhed i stedet for kun at kontrollere enkelte firmaet på en byggeplads, da de med den nye metode afdækker 3 gange så mange arbejdsmiljøproblemer, som den tidligere metode gjorde.


En del af disse påbud kunne være undgået, hvis bygherren havde vidst, at han var bygherre og dermed også havde kendt sit ansvar.


I CRECEA har vi erfaret, at der er mange virksomheder, som slet ikke ved, at de faktisk har et bygherreansvar og dermed også et ansvar ift. de virksomheder, der er på pladsen. For byggepladser er ikke bare store byggegrunde, hvor man fx opfører boliger. Byggepladser er også, når man bygger om og bygger til på en virksomhed, og kan være det når man flytter eller installerer maskiner og maskinanlæg. 

 

Hvis du tænker, at I måske kan have et bygherreansvar og gerne vil vende det med CRECEAs konsulent, så kontakt arbejdsmiljøkonsulent Jesper Scharff Johannsen og find ud af, hvilke gevinster netop I kan høste, når I kender jeres bygherreforpligtelser.


Mere information

Jesper Scharff Johannsen

Arbejdsmiljøkonsulent, Civilingeniør

Nyheder

Se alle

CRECEA Uddannelsesdag 2018

9.1.2018 | Tilmeld dig nu

Erik Jørgensens Møbelfabrik

2.10.2017 | Produktion af kvalitetsmøbler kræver overblik over de interne processer

Spar 1000 kr. på supplerende uddannelse

6.9.2017 | Køb en uddannelsespakke