Er du bygherre uden at vide det?

4.3.2018

For nylig bragte Arbejdstilsynet den nyhed, at de fortsætter deres nye metode med at kontrollere byggepladser som helhed i stedet for kun at kontrollere enkelte firmaet på en byggeplads, da de med den nye metode afdækker 3 gange så mange arbejdsmiljøproblemer, som den tidligere metode gjorde.


En del af disse påbud kunne være undgået, hvis bygherren havde vidst, at han var bygherre og dermed også havde kendt sit ansvar.


I CRECEA har vi erfaret, at der er mange virksomheder, som slet ikke ved, at de faktisk har et bygherreansvar og dermed også et ansvar ift. de virksomheder, der er på pladsen. For byggepladser er ikke bare store byggegrunde, hvor man fx opfører boliger. Byggepladser er også, når man bygger om og bygger til på en virksomhed, og kan være det når man flytter eller installerer maskiner og maskinanlæg. 

 

Hvis du tænker, at I måske kan have et bygherreansvar og gerne vil vende det med CRECEAs konsulent, så kontakt CRECEA på 70108600 og find ud af, hvilke gevinster netop I kan høste, når I kender jeres bygherreforpligtelser.


Mere information

Kontakt
CRECEA A/S
T 70 10 86 00
crecea@crecea.dk

Nyheder

Se alle

CRECEA kommenterer ekspertudvalget anbefalinger ang.

11.10.2018 | et ”Nyt og forbedret arbejdsmiljø”

Kamstrup

27.9.2018 | Psykologordning ved Kamstrup

Bibliotek

1.9.2018 | Når en skrap tone pludselig viser sig at være mobning

Trivselsundersøgelse i 3F

4.6.2018 | Kunne også sætte nye emner på dagsordenen

CRECEA deltog på international mobbekonference

1.6.2018 | Få her de vigtigste pointer fra konferencen

Nye supplerende kurser i efteråret

1.6.2018 | Find dit kursus