Spar 1000 kr. på supplerende uddannelse

6.9.2017Køb en uddannelsespakke

Som ansvarlig for arbejdsmiljøet – både som leder og medarbejder – har man brug for særlig viden og kompetencer til at kunne arbejde med eksisterende arbejdsmiljøproblemer og til at forebygge fremtidige.

 

Arbejdsmiljørepræsentanter og ledere har ret til 2 dages supplerende uddannelse det første år, de er valgt og 1,5 dag om året de følgende år.
 
CRECEA har lavet et særligt tilbud til dem, der køber deres supplerende uddannelse sammen med arbejdsmiljøuddannelsen.

 

Find ud af hvordan du sparer 1000 kr. ved at købe uddannelsespakken

 

Supplerende kurser i efteråret
CRECEA har i efteråret planlagt 7 forskellige kurser, som rammer de behov, vi oftest møder blandt vores kunder på de danske virksomheder.

 

I efteråret har vi:

 

Inden for psykisk arbejdsmiljø finder du følgende kurser:

 

Her bliver du introduceret for de grundlæggende begreber inden for psykisk arbejdsmiljø, og du lærer hvilke faktorer, der skaber god trivsel og samtidig produktive medarbejdere og ledere. Desuden lærer du, hvordan man opfanger tegn på mistrivsel så tidligt som muligt og sætte ind med den rigtige handling. 

 

På det grundlæggende kursus – De tre diamanter – får du på en formiddag din viden om begrebet social kapital på plads, og du får CRECEAs bud på et simpelt og effektivt værktøj til at arbejde med social kapital.

 

På det udvidede kursus - Sådan skærper du fokus på kerneopgaven – får du endnu flere værktøjer og inspiration til, hvordan du fortsat kan arbejde med social kapital og samtidig have et skarpt fokus på kerneopgaven.

 

På dette kursus får du en grundlæggende teoretisk viden om stress, og hvad man kan gøre for at arbejde forebyggende med stress. Desuden får du et unikt indblik i, hvordan en leder blev hjulpet videre i sit arbejdsliv efter at have oplevet stress.

 

 

Her sikrer du dig, at du ikke går glip af nogle spændende kurser. Læs endnu mere om dine kursusmuligheder


Mere information

Kontakt
CRECEA A/S
T 70 10 86 00
crecea@crecea.dk

Nyheder

Se alle

Nye supplerende kurser i efteråret

19.6.2018 | Find dit kursus

Trivselsundersøgelse i 3F

4.6.2018 | Kunne også sætte nye emner på dagsordenen

CRECEA deltog på international mobbekonference

1.6.2018 | Få her de vigtigste pointer fra konferencen