YOYO GLOBAL FREIGHT

Trivselsundersøgelsens gode resultat bliver brugt som fremtidigt pejlemærke

År2018 - BrancheApotekerHandel, lager og logistikIndustriKommunale virksomhederKontorYdelser/opgaverPsykisk arbejdsmiljøPsykisk arbejdsmiljø

YOYO GLOBAL FREIGHT er specialister inden for transport og logistik, og 4 GAZELLE priser i træk beviser, at det er en virksomhed i konstant vækst.


I YOYO GLOBAL FREIGHT stod de over for at skulle gennemføre en APV, og da de ikke tidligere havde foretaget en trivselsundersøgelse, valgte de at gennemføre denne samtidig med APV’en – for at sikre at deres fornemmelse af tilfredshed blandt medarbejderne var rigtig.

 

Høj trivsel

Hos YOYO er medarbejderne den vigtigste ressource for virksomheden, og derfor er det vigtig, at alle trives og har det godt på arbejdspladsen.

Og det var rigtigt.

Trivselsundersøgelsen viste et flot resultat med høj trivsel.

 

God trivsel nu - og i fremtiden
Bente Villberg, Projektkoordinator, var ansvarlig for gennemførelsen af undersøgelsen, og hun oplevede det gode resultat som et skulderklap og bevis på, at de i ledelsen lige nu gør det godt. Men hun siger også, at de i en vækstvirksomhed naturligvis oplever, at tingene hurtigt kan ændre sig. Med nyåbnede kontorer i både ind og udland stiller det store krav til et højt kommunikationsniveau – og det er vigtigt, at man har ’alle med’. Bente uddyber at ”her kan trivselsanalysen være et godt redskab til at tage temperaturen på, om der er noget, vi skal justere og gøre anderledes. Den kan give os et pejlemærke på, hvor godt vi gør det – også i fremtiden”. 


Mere information

Simon Bach Nielsen

Sociolog

Flere cases

Vis alle

Kamstrup

En psykologordning er det professionelle beredskab

3F Bygningsarbejdernes forbund

Trivselsundersøgelse sætter nye emner på agendaen

Bibliotek

Når en skrap tone pludselig viser sig at være mobning

YOYO GLOBAL FREIGHT

Trivselsundersøgelsens gode resultat bliver brugt som fremtidigt pejlemærke

DAFA A/S

At være trivselsmedarbejder er en ære

Erik Jørgensens Møbelfabrik

Produktion af kvalitetsmøbler kræver overblik over de interne processer

Danske Bedemænd

CRECEA Krisekorps - kan skabe tryghed på arbejdspladsen

Lantmännen

Terminalen med de gemte ildsjæle