Johnson Controls

Mindfulness giver ro i sindet hos Johnson Controls

År2013 - Ydelser/opgaverPsykisk arbejdsmiljøPsykisk arbejdsmiljø

Et øjebliks ro midt i en travl arbejdsdag – og derefter et bedre fokus. Det har en gruppe ledere og medarbejdere hos Johnson Controls lært at give sig selv efter CRECEA har afholdt et kursus i mindfulness på virksomheden.
CRECEA’s Maja Frahm Oue, der er socialrådgiver og mindfulnessinstruktør,  stod for det otte ugers kursus, hvor gruppen havde halvanden times kursus om ugen og desuden fik øvelser, som de kunne lave selv – både hjemme og på arbejdspladsen.
”Mindfulness kan give ro på det indre system, som f.eks. når vi genstarter pc’en og hjælpe os til at fokusere på en ting ad gangen. Og hvis man tager forebyggelsesbrillerne på, er der rigtigt meget at hente i forhold til bedre trivsel og håndtering at de belastninger, der bl.a.  fører til stress og sygefravær,” siger Maja Frahm Oue.


Stor succes

 

På Johnson Controls var kurset en succes og tilbagemeldingerne fra medarbejderne har været så positive, at kurset igen er blevet udbudt i virksomhedens interne kursusmappe. Herudover har en afdeling også valgt at lægge det ind som en del af den årlige personaledag.

 

”Vi har været meget glade for kurserne.  Jeg tror meget på det hele menneske; det som påvirker os i den private sfære, påvirker os også på arbejdet  - og omvendt. Mindfulness kan hjælpe med at få fokus og ro i hverdagen. Det skaber balance og nærvær. Vi har en stor interesse i og intention om at have medarbejdere, som trives og som er i balance både privat og arbejdsmæssigt, derfor har det betydning for os, at medarbejderne har taget så godt imod mindfulness-kurserne ,” siger Lone Præst, der er finance manager hos Johnson Controls.

 

Læs mere om CRECEAs kurser i mindfulness her.

Mere information

Maja Frahm Oue

Socialrådgiver/ psykoterapeut

Flere cases

Vis alle

DAFA A/S

At være trivselsmedarbejder er en ære

Erik Jørgensens Møbelfabrik

Produktion af kvalitetsmøbler kræver overblik over de interne processer

Danske Bedemænd

CRECEA Krisekorps - kan skabe tryghed på arbejdspladsen

Lantmännen

Terminalen med de gemte ildsjæle

Bo & Aktivitet Aabenrå

Når krop og sprog hænger sammen

Maribo Seed International ApS

Ergonomiske forbedringer på stedet

Center for Miljø og Energi, Aarhus Kommune

Balancen mellem stive rammer og pladdersnak