Nordic Sugar

I bedre form hos Nordic Sugar Innovation & Technology

År2012 - Ydelser/opgaverSundhedErgonomisk arbejdsmiljøSundhedsfremme

De har det generelt bedre, har færre smerter i bevægeapparatet og er blevet motiverede til at leve sundt. Det er blot nogle af de positive resultater af en sundhedsindsats, som CRECEA har været med til at lave hos Nordic Sugar Innovation & Technology i  Nakskov.

 

CRECEA indledte indsatsen med at lave sundhedsprofiler af alle ansatte, hvorefter medarbejderne havde en samtale med en sundhedsfaglig person fra CRECEA. Derefter besluttede hver enkelt medarbejder selv – ud fra  testresultaterne –  hvilke indsatser, de ville gøre for at forbedre sundheden. Nordic Sugar Innovation & Technology har støttet medarbejdernes sunde tiltag og har bl.a. indført elastikøvelser, som bliver gennemført i arbejdstiden to gange om ugen under ledelse af en medarbejder, der har fået særlig instruktion i at vejlede kollegerne gennem øvelserne. Og medarbejderne har selv bl.a. sat gang i en fredags-løbeklub, hvor man kan tage sig en løbetur i det fri med kollegerne. Ved de opfølgende sundhedsprofiler har mange medarbejdere forbedret mange af værdierne, og de har udtrykt tilfredshed med, at de har en mulighed for at blive tjekket og at kunne tale med en sundhedsperson om både resultater og sunde tiltag. Men allervigtigst har de følt mere velvære, og at de oplever færre gener i bevægeapparat.
” Det der giver os motivation, er at vi kan se og mærke, at det hjælper” siger Ruth Andersen, der har været tovholder på indsatsen på virksomheden.

Mere information

Marie Klust

Arbejdsmiljøkonsulent, Fysioterapeut

Flere cases

Vis alle

DAFA A/S

At være trivselsmedarbejder er en ære

Erik Jørgensens Møbelfabrik

Produktion af kvalitetsmøbler kræver overblik over de interne processer

Danske Bedemænd

CRECEA Krisekorps - kan skabe tryghed på arbejdspladsen

Lantmännen

Terminalen med de gemte ildsjæle

Bo & Aktivitet Aabenrå

Når krop og sprog hænger sammen

Maribo Seed International ApS

Ergonomiske forbedringer på stedet

Center for Miljø og Energi, Aarhus Kommune

Balancen mellem stive rammer og pladdersnak