Poul Pedersen

Kompetent førstehjælpskursus gjorde medarbejderne hos Poul Pedersen A/S mere trygge.

År2013 - Ydelser/opgaverSundhedSundhedsfremme

At kunne give kunstigt åndedræt, forbinde et sår og stoppe en ulykke er nyttigt for både en selv og ens kolleger, når man er ansat i byggebranchen. Murer- og entreprenørfirmaet Poul Pedersen A/S, der løser byggeopgaver i hele Danmark, tilbød derfor i efteråret virksomhedens medarbejdere et førstehjælpskursus i samarbejde med CRECEA. Og for medarbejdere er der en tryghed i at kunne førstehjælp, hvis en kollega kommer til skade – og i at vide, at kollegerne kan førstehjælp, hvis man selv kommer ud for en ulykke.
”Medarbejderne har givet udtryk for, at de føler sig godt rustede til at bruge førstehjælpen i hverdagen. Det var et meget kompetent og værdifuldt kursus for os,” siger Jens Nickelsen fra Poul Pedersen A/S .
Det var sygeplejerske Trine Ebdrup fra CRECEA, der stod for det tre timeres førstehjælpskursus, hvor medarbejderne lærte at vurdere en persons tilstand, om de mest almindelige ulykker og fik mulighed for at prøve at give hjertemassage og kunstigt åndedræt. Ligeledes blev medarbejderne introduceret i at bruge en hjertestarter.
Og virksomheden har allerede nu besluttet, at medarbejderne skal have tilbud om førstehjælpskurser igen.
”Vi vil gøre det til en årlig tilbagevendende begivenhed at tilbyde kurset for hele tiden at have førstehjælpen opdateret og helt fremme på lystavlen,” siger Jens Nickelsen. 

Mere information

Trine H. Ebdrup

Sygeplejerske

Flere cases

Vis alle

DAFA A/S

At være trivselsmedarbejder er en ære

Erik Jørgensens Møbelfabrik

Produktion af kvalitetsmøbler kræver overblik over de interne processer

Danske Bedemænd

CRECEA Krisekorps - kan skabe tryghed på arbejdspladsen

Lantmännen

Terminalen med de gemte ildsjæle

Bo & Aktivitet Aabenrå

Når krop og sprog hænger sammen

Maribo Seed International ApS

Ergonomiske forbedringer på stedet

Center for Miljø og Energi, Aarhus Kommune

Balancen mellem stive rammer og pladdersnak