Webinar

Gratis webinarer - efterår 2020

Webinar den 26. november

CRECEA LovService – en produktpræsentation målrettet virksomheder der er underlagt lovkrav. Tilmelding er lukket.

Dette webinar er en præsentation af CRECEAs nye webbaserede LovService. I webinaret viser vi, hvordan du via CRECEA LovService kan bevare et opdateret overblik over de lovkrav, din virksomhed er underlagt. Som kunde på CRECEA LovService modtager du 2 gange årligt målrettet information om lovændringer og deres betydning for netop din virksomhed. Denne opdatering viser vi eksempler på, og du ser, hvordan du i programmet kan dokumentere, at du har evalueret, om din virksomhed overholder det enkelte lovkrav. Slutteligt ser du, hvordan et typisk forløb for en ny kunde i CRECEA LovService forløber: fra oprettelse af den individuelle lovkravsliste over en halvårlig opdatering til evaluering.

Dato: 26. november kl. 10.00 . 10.30
Din underviser: arbejdsmiljøkonsulent: Henrik Elberg

Tilmeld dig webinaret her

Generel information
Alle webinarer er gratis.
Dagen inden afholdelse af webinaret modtager du en mail med et link til webinaret. Webinarerne afholdes via Teams.

 

Allerede afholdte webinarer

Ny bekendtgørelse i psykisk arbejdsmiljø 
Arbejdstilsynet har for første gang samlet de vigtigste regler om psykisk arbejdsmiljø i én bekendtgørelse. Bekendtgørelsen trådte i kraft d. 1. november 2020. På webinaret bliver du klogere på bekendtgørelsens indhold – og hvad den nye bekendtgørelse kan betyde for jeres arbejde med det psykiske arbejdsmiljø.
Underviser: Signe Ferrer-Larsen - kontakt sfl@crecea.dk

Find det rette niveau for kemisk risikovurdering/kemisk APV
Den største udfordring er ikke at udføre selve den kemiske risikovurdering, men nærmere at beslutte det strategiske valg for, hvordan den skal tage sig ud. Hvilket niveau skal man lægge sig på? Hvad er det realistiske niveau eller den rette metode for netop jeres kemiske risikovurdering? Hvordan fokuserer I bedst jeres tid og penge på det væsentligste?
Underviser: Jens Kr. Winbladh - kontakt jkw@crecea.dk

Krænkende handlinger på arbejdspladsen 
Debatten er i gang – og mange tager i disse dage deres kultur op til overvejelse: Er vores humor måske til den lumre side? – Kan mine kolleger måske misforstå mine hensigter, eller er det OK at komplimentere hinandens udseende på arbejdspladsen? Hvordan kan vi forebygge, at der sker krænkelser på arbejdspladsen?
Underviser: Tine Ravn Holmegaard - Kontakt på trh@crecea.dk

Skab Psykologisk tryghed under forandringer 
Med COVID- 19 har vi alle mere eller mindre oplevet forandringer i vores hverdag på arbejde, og de skaber nemt usikkerhed og utryghed på arbejdet. Det kan være usikkerhed som: har jeg mit job i fremtiden? Synes de andre stadig, jeg er dygtig nok? Hvad forventes der faktisk af mig nu? Hvor sikker kan jeg være på at blive taget alvorligt, hvis jeg oplever tvivl eller fejl? 
Underviser: Tine Bødker Grynnerup - Kontakt på tbg@crecea.dk

Sov godt – søvn som værktøj til at øge trivslen 
På dette webinar får du en introduktion til begrebet søvn og herunder søvnens faser, hvad søvnen gør for os fysisk og mentalt, og hvorfor søvnen derfor er vigtig for vores trivsel og for vores evne til at håndtere dagligdagen. Webinaret slutter af med nogle små tricks og gode råd til, hvordan du kan optimere din søvn.
Underviser: Tine Ravn Holmegaard - Kontakt på trh@crecea.dk

APV – generelle krav og de helt særlige krav i forbindelse med COVID-19 
Lige nu er mange i tvivl om, hvordan de skal forholde sig til deres APV, fordi vores arbejdsdag i høj grad er påvirket af COVID-19. På webinaret får du et indblik i de APV-regler, der altid gælder, og du får en gennemgang af nogle af de helt særlige opmærksomhedspunkter, man bliver nødt til at forholde sig til som følge af COVID-19 – fx hjemmearbejdspladser. 
Underviser: Simon Bach Nielsen - Kontakt på sbn@crecea.dk

 

Del