Parkering - 960

Parkeringsvejledninger til CRECEAs kursusadresser

Aarhus, Kongsvang Alle 25

Ved kontoret i Aarhus findes der parkering lige udenfor lokalerne. Du parkerer gratis på vores parkeringsplads, når du registrerer din bil i receptionen ved ankomst. Det er ikke muligt at registrere parkering online på kontoret i Aarhus.

Når du ankommer skal du stille din p-skive og gå til receptionen, hvor du skal oplyse din nummerplade, for at registrere din parkering. Herefter er din parkeringstilladelse gyldig i 12 timer.

Bemærk, at din parkeringsregistrering hos os alene giver ret til at parkere på vores allokerede område. Du kan således ikke parkere hos de øvrige partnere i MarselisborgCentret.

 

Horsens, Hotel Opus

Der er gratis parkering i hotellets egen parkeringskælder med elevator direkte op til lobbyen. Derudover er der udendørs parkeringspladser, som også er til fri afbenyttelse.

 

Kolding, Scandic hotel

Ved hotellet er der mere end 200 gratis parkeringspladser. Du skal bare huske at registrere din bil i receptionen.

 

København, Scandic Sluseholmen

Ved hotellet er der 150 gratis udendørs parkeringspladser. Ønsker du at parkere i garagen, koster det 95 kr. pr. døgn. Dette aftales med hotellet.

 

Næstved, Hotel Kirstine

Fri parkering på parkeringspladsen foran hotellet.

 

Odense, Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S

Der er gratis parkering, men man skal huske at registrere sin parkering. Det kan enten gøres på en tablet i administrationen i hovedindgangen eller ved at scanne den QR-kode som hænger i lokalet.

 

Varde, Engdraget 20

Fri parkering på parkeringspladsen foran kontoret.

 

Søborg, Transformervej 9B, 1. sal

Fri parkering på parkeringspladsen foran kontoret.