Krisehjælp og psykologisk rådgivning
Læs mere om de 4 typer forløbAkut psykologisk krisehjælp og rådgivning. Din sikkerhed - hvis uheldet sker
CRECEA Krisekorps er et landsdækkende psykologisk beredskab, hvor du har adgang til mere end 150 erfarne psykologer og psykoterapeuter med min. 5 års erfaring og speciale inden for psykologisk krisehjælp og/eller arbejds- og organisationspsykologi.
CRECEA Krisekorps har korte responstider. Derfor kan vi garantere, at hvis du har brug for akut krisehjælp, står der en psykolog ude ved dig inden for 5 timer. Hvis det drejer sig om et psykologisk rådgivningsforløb, tilbyder vi dig eller din medarbejder første samtale senest 3 arbejdsdage efter din henvendelse og inden for en afstand af 1 times kørsel.
Med CRECEA Krisekorps er der ingen binding og ingen dyre abonnementer. Du betaler kun for den tid, du reelt forbruger. Vi kalder det ”pay per use”.

CRECEA Krisekorps er professionel ordentlighed
Professionshøjskolen Absalon har siden 2018 benyttet sig af CRECEA Krisekorps, når de tilbyder psykologiske rådgivningsforløb og akut krisehjælp til deres studerende og deres 750 medarbejdere. Konstitueret teamleder, HR og Kommunikation Annegrete Dall Visby udtaler sig om hendes oplevelse af ordningen:
Den største værdi ved CRECEA Krisekorps er den professionelle ordentlighed, som præger alle kontakter. Derfor har vi som organisation ro i maven, når vores medarbejdere henvises til et forløb hos CRECEA – for vi føler os ret sikre på, at de ydelser, der leveres, er af god kvalitet.
CRECEA Krisekorps skaber tryghed for Danske Bedemænd
En af de virksomheder, som allerede bruger CRECEA Krisekorps er brancheforeningen Danske Bedemænd. Knud Larsen, formand i foreningen, fortæller, at for Danske Bedemænd er CRECEA Krisekorps en bagvedliggende sikkerhed for et system, der 24/7 kan bakke op i de mest ekstreme situationer. Knud Larsen uddyber: ”I 99 % af alle de situationer vi står i, kan vi selv løse udfordringerne, men i 1 % af tilfældene står vi i en situation, der er så særlig, at ingen ved, hvad de skal gøre, og i den situation skal vores medlemmer have et sikkerhedsnet. I rollen som bedemand må man aldrig skulle sige til en familie, at lige nu ved jeg ikke, hvad jeg skal stille op. Derfor har vi sikkerhedsnettet”.