En måling af bly i blodet er relevant, hvis man arbejder med nedrivning af bygninger, som er bygget tidligere end 1970. 

Indtil 1970 var der nemlig stadig bly i fx maling og lakker, og det, ved man i dag, er sundhedsskadeligt. 

Derfor er det lovpligtigt at teste niveauet af bly i blodet for de medarbejdere, der kan blive udsat for påvirkning af bly i forbindelse med deres arbejde.

Når CRECEA måler bly i blod skal det være nemt for medarbejderne og arbejdspladsen, så man undgår at skulle sende sine medarbejdere til lægen i arbejdstiden. Derfor møder vi op på jeres arbejdsplads eller ude på arbejdsstedet, hvor vi tager en blodprøve på de relevante medarbejdere. Det betyder, at hver medarbejder kun skal investere ganske kort tid.

Medarbejderne for hver en personlig tilbagemelding på resultatet, og virksomheden får en rapport med det samlede resultat.

Hvis en medarbejder har en forhøjet værdi, giver rapporten anbefalinger til, hvordan I kan arbejde sikkert videre. Desuden er rapporten også jeres dokumentation over for Arbejdstilsynet på, at I overholder lovgivningen og har fokus på området.

Del

Kontakt

Kontakt

Jubit Sørensen

Arbejdsmiljøsygeplejerske

Kontakt

Peter Berg Nellemann

Arbejdsmiljøsygeplejerske

Sådan arbejder vi

CRECEA rådgiver dig til lige nøjagtigt den løsning, du har brug for.

For CRECEA er det vigtigt, at vi leverer den rådgivning, som du og din organisation har brug for. Derfor vil vi i CRECEA bruge nogle kræfter på at afklare en opgaves indhold, inden vi går i gang.

Læs mere