Sundhed i virksomheden skal skabe gejst og handlekraft – hvordan gør vi?

Her er der mulighed for at få inspiration til, hvordan vi  beskæftiger os med, hvordan sundhed kan sættes på dagsordenen på virksomheden, så der skabes gejst og handlekraft, uden at nogen ekskluderes eller stigmatiseres?

Sunde, levedygtige mennesker er produktive, mindre syge og gladere. De fleste medarbejdere og ledere ved, at arbejdslivet betyder rigtig meget for menneskets sundhed, og at arbejdslivet griber ind i sundheden med de normer, regler, vaner og kultur, der udleves gennem dagligdagens handlinger på arbejdspladsen. Men spørgsmålet er, hvordan en virksomhed kan være med til at øge medarbejdernes sundhed, for indtil nu, ved vi, at vi ikke bliver sundere.

Australske forskere er kommet med et nyere bud på, hvad sundhed er: At være handlekraftig, at høre til og at handlingerne giver mening, mener de, er omdrejningsfelter for det gode liv.
Arbejdspladsen kan bidrage med det hele, men hvordan? 

Der er mulighed for at arbejde med dette emne som et internt kursus for fx ledere, medarbejdere eller hele arbejdsmiljøorganisationen. Det kan være som en proces, eller som et kursus på en halv eller hel dag. Eller det kan være som et oplæg, hvor I bliver inspireret til at gå i gang med at flytte netop jeres virksomhed i en sundere retning.

Del
Sådan arbejder vi

CRECEA rådgiver dig til lige nøjagtigt den løsning, du har brug for.

For CRECEA er det vigtigt, at vi leverer den rådgivning, som du og din organisation har brug for. Derfor vil vi i CRECEA bruge nogle kræfter på at afklare en opgaves indhold, inden vi går i gang.

Læs mere