Skal du vælge sundhedsprofil eller sundhedstjek?

Sundhedsprofil
Sundhedsprofilen bliver lavet af en af CRECEAs sundhedsfaglige konsulenter, som har baggrunde som læge, sygeplejerske eller fysioterapeut. Profilen består af en række målinger af blandt andet kondital, kolesteroltal, blodtryk, blodsukker, højde, vægt, fedtprocent og Body Mass Index (BMI) og en livsstilssamtale med CRECEAs sundhedsfaglige konsulent. Herefter laver konsulenten en samlet vurdering af medarbejderens helbred, og i samarbejde med medarbejderen bliver der udarbejdet en handlingsplan, som indeholder realistiske mål for forbedringer af medarbejderens livsstil.

Sundhedstjek
Sundhedstjek er et let tjek, som bliver lavet af en af CRECEAs sundhedsfaglige konsulenter, som har baggrunde som læge, sygeplejerske eller fysioterapeut. Konsulenten gennemfører en række fysiologiske målinger som måling af blandt andet blodtryk, kolesteroltal og blodsukker og måler desuden fedtprocent, Body Mass Index (BMI) og kondital. Efter undersøgelsen får medarbejderen en personlig vurdering af de fundne resultater, og testresultaterne bliver sammenholdt med de officielt anbefalede. Hvis det er nødvendigt, kan man aftale en opfølgende samtale.

FAKTA:

  • Sundhedsprofiler og sundhedstjek udføres oftest på virksomheden men kan også udføres i CRECEAs klinikker
  • Alle personoplysninger opbevares fortroligt
Del

Kontakt

Kontakt

Allan Dehn

Arbejdsmiljøkonsulent, fysioterapeut

Kontakt

Jubit Sørensen

Koordinerende arbejdsmiljøsygeplejerske

Kontakt

Sådan arbejder vi

CRECEA rådgiver dig til lige nøjagtigt den løsning, du har brug for.

For CRECEA er det vigtigt, at vi leverer den rådgivning, som du og din organisation har brug for. Derfor vil vi i CRECEA bruge nogle kræfter på at afklare en opgaves indhold, inden vi går i gang.

Læs mere