Gå til medarbejdere

Jørgen Lauridsen

Arbejdsmiljøkonsulent, Civilingeniør

Jørgen Lauridsen er civilingeniør og har spidskompetencer inden for indeklima, ventilation, akustik/støj og belysning og har en generel  arbejdsmiljøviden fra mere end 20 års praktisk arbejdsmiljøarbejde

Jørgen har arbejdet med arbejdsmiljø siden 1994, og har siden 2008 været ansat ved CRECEA. Han rådgiver private og offentlige virksomheder inden for især støj/akustik og indeklima, hvor han måler, analyserer og kommer med vurderinger og anbefalinger. Jørgen har fra tidligere ansættelse særdeles stor erfaring med funktionen som  sikkerhedsleder, og også i CRECEA fungerer han en stor del af tiden som sikkerhedsleder for en større virksomhed. Her deltager han bl.a. i alle møder i arbejdsmiljøorganisationen, gennemfører interne/ eksterne audits og har ansvar for udvikling, drift og rapportering af et unikt webbaseret værktøj, der registrerer de fleste arbejdsmiljøaktiviteter, herunder APV.  Rollen som sikkerhedsleder gør også, at Jørgen har en særdeles bred viden om arbejdsmiljø og har været involveret i både almene og specielle problemstillinger i årenes løb.

Jørgen blev uddannet som civilingeniør i 1986 og har  arbejdet med forskningsopgaver og prøvet kræfter med rådgiverbranchen, hvor det faglige fokus har været på indeklimaområdet.

Jørgen deltager løbende i fagarrangementer, kortvarige efteruddannelsesaktiviter og fagkonferencer og har også gennemført sikkerhedslederuddannelsen.