Gå til medarbejdere

Morten Saxtorff Andreasen

Digitaliseringsansvarlig, Arbejds- og organisationspsykolog, Aut.

Morten Saxtorff Andreasen

Morten Saxtorff Andreasen er arbejds- og organisationspsykolog med speciale inden for trivsel og udvikling i organisationen, og har spidskompetencer inden for samarbejde, konflikthåndtering og projektudvikling. 
Morten elsker at møde mennesker der hvor de er lige nu – og hjælpe dem videre til den næste gode udgave af dem selv. Med erfaring inden for ledelsesudvikling, projektstyring, konflikthåndtering, organisationsinterventioner og helt almindelig medmenneskelighed, hjælper Morten med en meningsfuld bevægelse for individet og for organisationen.  

 Morten har i en årrække haft fokus på at udvikle trivsel og arbejdsmiljø både i privat og offentlig regi. Her har han arbejdet med områder som fx børne-unge området, esport, digitalisering, organisationsudvikling, projektstyring, kriminalforsorgen, supervision, undervisning, forskning og formidling – og præsentationsteknik. 

Med kompetencer fra psykologiens verden, og erfaring fra mange forskellige fagområder i praksis, sætter Morten gerne tingene i et nyt perspektiv. Det fører ofte til, at vores fælles opgave får flere dimensioner, vi kan arbejde ud fra, men altid med et fokus på at skabe realistiske løsninger, der kan implementeres i jeres virkelighed. 

Morten er autoriseret psykolog, og har dermed et solidt fundament inden for terapi med både enkeltpersoner og grupper.