Gå til medarbejdere

Tine Ravn Holmegaard

Arbejds- og organisationspsykolog, aut., specialist

Tine Ravn Holmegaard er arbejds- og organisations-psykolog og har specialisterfaring inden for konflikter og mobning, stress, og motivation.

Tine arbejder individuelt (fx ledercoaching, terapeutiske samtaler mm., testning, mm.), og med grupper  og organisationer. Inden for de senere år har Tine opbygget stor erfaring med rådgivning inden for emner som nudging, psykoneurologi og søvn.

Tine har siden år 2000 arbejdet med konsulentopgaver og formidlingsopgaver inden for et bredt spekter af arbejds- og organisationspsykologiske emner for offentlige og private virksomheder.

Tine blev i 1999 uddannet Cand.Psych, autoriseret i 2002 og er specialistgodkendt i arbejds- og organisationspsykologi. Derudover er Tine certificeret i en del testværktøjer: Jungs Type Indikator (JTI), Element B, Leadership Equity Assessment (LEA), Fokus Profilen og Karrieremodellen (individ og organisationsniveauet). Tine afsluttede i 2016 en 2 årig efteruddannelse ”Design and Drive”, og i 2019 har hun afsluttet en efteruddannelse i somatisk psykologi.