Velfærdens  arbejdsmiljødag for den offentlige sektor

 

Velfærdens arbejdsmiljødag.
For den offentlige sektor

Ansatte i den offentlige sektor har gennem mange år skullet orientere sig i en stadig mere kompleks hverdag, hvor krydspres mellem krav og ønsker fra borgerne og ressourcerne til at imødekomme disse ønsker ikke har nået hinanden. Vi ser resultaterne af denne udvikling i et stigende pres på medarbejdere og ledere i form af mistrivsel, sygefravær og stress.

Samtidig sker der spændende nybrud i den offentlige sektor, hvor innovation og nytænkning af velfærdsopgaverne, borgernes relation til de professionelle og politiske ønsker om afbureaukratisering sætter nye retninger. Det er vigtigt, at vi kobler arbejdsmiljøet ind i de retninger, som er undervejs, så der skabes rum for nytænkning af måden, vi indretter arbejdet på, og vi dermed sikrer medarbejdernes og ledernes trivsel i samme bevægelse. Det skal være sundt at gå på arbejde i den offentlige sektor, og kan man samtidig bidrage til den gode opgaveløsning, er arbejdsmiljø og kerneopgaven et win-win scenarie.

I 2024 afholder vi velfærdens arbejdsmiljødag den 24. september på Hindsgavl slot i Middelfart.

Vi inviterer hvert år en eller to eksterne key-notes til at holde plenumforedrag, hvor vi alle får ny viden og bliver inspirerede.

I 2023 havde vi bl.a. hyret Ann-Christina Matzen Andreasen fra Matzen Ledelsesudvikling, der delte sine ledelseserfaringer med at skabe en organisering, der er 90 % ledelsesløs i Job- og ArbejdsmarkedsCenter (JAC) i Gentofte Kommune. 

Derudover afholder CRECEAs konsulenter en række workshops, hvor du vælge dem, der passer bedst til dine interesser. Vi efterstræber at finde workshops, der dækker bredt fagligt, så der er noget for alle. 

På Velfærdens arbejdsmiljødag får du:

  • Relevante plenumoplæg 
  • Forskellige workshops at vælge mellem, så du deltager i dem, der bedst passer til dine interesser
  • Mulighed for at netværke med andre der er interesserede i at skabe et sundt arbejdsmiljø og høj trivsel via nytænkning i den offentlige sektor
  • Lækker forplejning med morgenkaffe, frokost og eftermiddagskage

Velfærdens arbejdsmiljødag er for dig der:

  • Gerne vil have konkrete værktøjer, ny viden og inspiration med hjem 
  • Vil have mulighed for at vælge workshops, der er målrettet dig, så du ikke spilder tiden med indlæg, der ikke har din interesse
  • Gerne vil af sted sammen med dine arbejdsmiljøkolleger. Her er der mulighed for fælles inspiration samtidig med individuelle ønsker og behov
  • Vil have mulighed for at netværke med andre interesserede i arbejdsmiljø