Webinar om sundhedsmiljø

På dette webinar giver CRECEA og Dansk firmaidræt dig på kort tid viden om de nyeste tendenser indenfor sundhedsmiljø og bevægelse

Tid og sted

Dato

Sted

Webinar om sundhedsmiljø - Få viden om nye tendenser indenfor sundhedsmiljø og bevægelse.

På dette webinar giver vi dig på kort tid viden om de nyeste tendenser inden for Sundhedsmiljø og bevægelse på arbejdspladsen. Webinaret er relevant, uanset om du arbejder på en arbejdsplads med stillesiddende og/eller fysisk belastende arbejde. 

Du vil få smagsprøver og inspiration til, hvordan du kan arbejde med sundhedsmiljø og bevægelse på din arbejdsplads samt information om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Webinaret er for dig der:

  • Gerne vil tage ansvar for bedre sundhed og bevægelse på din arbejdsplads enten som AMR, TR, leder eller medarbejder
  • Ser helhedsorienteret på arbejdsmiljøet og er nysgerrig efter at finde nye og bedre veje til sundhed
  • Gerne vil gøre en forskel for dig selv og dine kollegaer og gøre op med de uhensigtsmæssige mønstre, der slider på jeres sundhed og trivsel

Milene Torp Madsen

Milene Torp Madsen er speciallæge i arbejdsmedicin og er virksomhedsansvarlig læge ved CRECEA. Hun arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse på individ, gruppe og virksomhedsniveau ved individuelle sundhedsundersøgelser, workshops på arbejdspladser og foredrag. Hun har konkret viden om de arbejdsmiljøfaktorer, der kan føre til sygdom og har erfaring med rådgivning og udvikling af en sundhedsfremmende kultur på arbejdspladsen.

Har du spørgsmål til temadagen, er du velkommen til at kontakte Milene på mtm@crecea.dk

Rikke Døssing

Rikke Døssing er udviklingskonsulent ved Dansk Firmaidræt og har en baggrund som cand. Mag i Idræt/Kultur og Formidling. Hun har mere end 15 års erfaring som kollegamotionsekspert og er bl.a. videreuddannet NLP Bussiness practitioner og specialist i adfærdsdesign. Ud over at afholde en lang række foredrag, kurser og uddannelser, trækker Rikke også på sin årelange erfaring som arbejdsmiljørepræsentant og frivillig leder i idrætsverdenen.

Har du spørgsmål til temadagen, er du velkommen til at kontakte Rikke på rikke@firmaidraet.dk

Del