Arbejdsmiljø

Nytårshilsen 2023

Rigtig godt nytår og en stor tak for samarbejdet i 2022 ønskes du af hele CRECEA.

2022 var et år hvor fanen for det gode arbejdsmiljø blev holdt højt. 

Hos CRECEA havde vi travlt, og vi kunne mærke, at der igen har været gang i virksomhederne. Flere år med Covid-19 er blevet erstattet af travlhed og udvikling. Vi er taknemmelige for, at vi har kunnet bistå jer med at holde fanen for det gode arbejdsmiljø højt. 2022 bød blandt på det historisk højeste antal deltagere på vores lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser – mere end 1100 fik diplom på, at de nu er klar til at indgå aktivt i virksomhedernes arbejdsmiljøorganisationer. Det er flot. Tillykke med det.

Fremtidens CRECEA bliver mere bæredygtig
Den 1. marts flytter vi ind i nybyggede Cortex Park i Odense, hvor vi får eksklusive rammer, der samtidig er første skridt mod en bæredygtig bygningsmasse, idet vores nye bygning har højeste energimærkning. Senere på året påbegynder vi en total istandsættelse af hovedkontoret i Aarhus, så vi også der kan byde indenfor i eksklusive, energioptimerede bygninger.

Viden om arbejdsmiljø som e-læring
Kort før jul underskrev vi en samarbejdsaftale med Gyldendal. Sammen med dem skal vi udvikle landets bedste og mest omfangsrige e-læringsplatform om arbejdsmiljø. 
Fra sommeren 2023 bliver det muligt at gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse som e-læring og i forlængelse heraf kommer en række supplerende kurser. Dermed åbner vi for en helt ny bane for arbejdsmiljørådgivning, og med et integreret samarbejde med Gyldendal kan vi skræddersy lige de løsninger vores kunder efterspørger fremadrettet. I fremtiden vil alle fra mobilen kunne få adgang til alle væsentlige aspekter af arbejdsmiljøet gennem korte, præcise læringsvideoer. Vi kan ikke vente med at vise jer, hvor lækkert det bliver.

Brug af sensorer i arbejdsmiljørådgivningen – en erhvervs PhD
Brugen af data gennem sensorer rummer et kæmpe potentiale for måden arbejdsmiljø fungerer på i organisationer. De kommende år vil teknologierne modnes, og der vil komme et fokus på kvaliteten af målesensorerne, hvilket vil ændre måden, vi skal arbejde på som rådgivere. Mulighederne bliver mange, og CRECEA vil være at finde forrest i feltet i forhold til at udvikle og kvalificere løsningerne, så de til enhver tid fungerer indenfor rammerne af lovgivningen. For at understøtte dette arbejde har vores ejer, CRECEA Fonden åbnet for finansiering af en erhvervs-PhD, så vi sammen med NFA kan forske i brugen af digitale løsninger i arbejdsmiljøet.

Sundhedsmiljø – endnu en erhvervs PhD
CRECEA Fonden har yderligere valgt at finansiere en erhvervs-PhD med fokus på Sundhedsmiljø, der er et af de nyeste forskningsområder lanceret af NFA. CRECEA ser et stort potentiale i tankerne om Sundhedsmiljøer og er stolte over at kunne bidrage ind i en sundhedsdagsorden og dermed underbygge vores mission: ”Et sundere Danmark – én virksomhed ad gangen”.

2022 var et godt år, og vi tror på, at 2023 bliver endnu bedre. Vi har derfor valgt at styrke organisationen med fem nye rådgivere, der med deres store erfaring bidrager til at fastholde vores vedholdende fokus på kvaliteten i vores rådgivning til glæde for alle vores kunder.

Rigtig godt nytår.