De nye kemiregler - Kemisk APV og instruktion - på 3 timer

Få besked, når vi åbner op for tilmeldingen

Tilmeldingen til dette kursus er endnu ikke åben, men reservér din plads allerede nu, så kontakter vi til dig, når vi har en dato. Reservationen er ganske uforpligtende.

Supplerende efteruddannelse

Få et overblik over de nye kemiregler og hvilke nye krav, man skal forholde sig til som virksomhed

På kurset arbejder vi med mulige metoder til at få implementeret de nye kemiregler - med udgangspunkt i virksomhedens eksisterende kemisystemer.

Der vil blive præsenteret metoder til kemisk risikovurdering og kemisk instruktion, da de er fundamentet for, at virksomheden overholder de nye kemiregler.

Kurset giver en præsentation af de nye skriftlige krav i Kemisk APV og kemisk instruktion, og hvordan man som virksomhed kan opfylde kravene på en meningsfuld måde.

Er stort fokus i de nye kemiregler er instruktion i anvendelsen og udsættelsen af kemi. Derfor får man på kurset eksempler på, hvordan den kemiske instruktion kan struktureres og udføres, og der gives eksempler på godt underbyggende skriftligt materiale til instruktionen, og hvordan man kan involvere medarbejdere og arbejdsmiljøorganisationen i arbejdet med instruktionen af kemi.

Din underviser på kurset
Din underviser på kurset er Cand.scient. og arbejdsmiljørådgiver Jens Kr. Winbladh.
Jens har stor erfaring med at undervise og rådgive om kemi på alle typer virksomheder. Det betyder, at han inddrager konkrete virkelighedsnære eksempler og cases, og han planlægger undervisningen, så den veksler mellem oplæg, gruppearbejde og drøftelser i plenum.

Uddannelsen er for dig der:

  • Alle der arbejde med kemi på arbejdspladsen

  • Arbejdsmiljørepræsentanter, medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen

  • Ledere

De mest stillede spørgsmål

Får jeg et kursusbevis?

Svar: Ja, det får man. Kurset gælder som supplerende undervisning af arbejdsmiljøorganisationen

Er der eksamen?

Svar: Nej, det er der ikke

Praktiske informationer

Firmakursus

Dette kursus tilbydes også som firmakursus

Læs mere her