Et praktisk kursus

Lær hvordan du skaber trivsel i storrumskontoret og får en flot APV

Få besked, når vi åbner op for tilmeldingen

Tilmeldingen til dette kursus er endnu ikke åben, men reservér din plads allerede nu, så kontakter vi til dig, når vi har en dato. Reservationen er ganske uforpligtende.

Supplerende efteruddannelse

Skab trivsel i storrumskontoret

Mange virksomheder oplever, at storrummet fylder i APV’en. Det kan være klager angående generende baggrundsstøj, uro og forstyrrelser fra kolleger, der snakker, telefoner der ringer, folk der går igennem kontoret osv. Eller det kan være problemer med skiftende temperaturer, generende træk og dårlig luft.

Mange oplever, at livet i storrumskontoret har en bagside i form af afbrydelser, svigtende koncentration, lav effektivitet, utilfredshed, træthed, konflikter, hovedpine og endda øget sygefravær.

Problemerne kan efterlade arbejdsmiljøgruppen og ledere skakmat med tanker som ”vi har nu engang de rammer vi har”, ”vi har prøvet – men det nyttede ikke”, ”vi har bare ikke de penge, der skal til” eller ”det er en dygtig arkitekt, som har tænkt fine tanker om kontoret og endda nedlagt forbud mod at ændre på selv den mindste detalje”.

Men man kan faktisk gøre meget for at forbedre livet i storrumskontoret – også uden at skulle indregne store investeringer.

Praktiske metoder – medbring et billede af dit problem
På dette kursus bliver du præsenteret for forskellige håndtag, du faktisk kan skrue på for at øge trivslen i storrumskontoret i de rammer, du nu engang har. Og du lærer det ud fra dine egne udfordringer.

Tag billeder af udfordringerne i dit storrumskontor og tag billederne med.

Så vil vi på kursusdagen tage udgangspunkt i de forskellige problemer og billeder og finde løsninger, der gør dit storrum til et trivselsrum.

På kurset får du:

  • Konkrete ideer og tips til indretningen af storrumskontoret, som kan lade sig gøre uden massive investeringer og forandringer
  • Viden om hvilke parametre der skal tænkes ind for at sikre, at du laver gode løsninger for alle
  • Konkrete værktøjer til at arbejde med både psykologiske processer og adfærdsdesign
  • Viden om sansemønstre og forståelse af hvorfor nogle kolleger hele tiden er i bevægelse opsøger stimuli, mens andre søger stilheden og forsøger at minimere stimuli, mens de arbejder
  • Viden om hvordan vi bliver både effektive og glade på samme tid. Og hvordan vi trives sammen, selvom vi ikke er enige om indretningen af storrumskontoret
  • Inspiration og mod til at tænker nyt og anderledes om kendte problemstillinger
  • Ideer til hvordan du konkret kan gå hjem og ændre de lavt hængende frugter i dit storrum
Del

Uddannelsen er for dig der:

  • Vil få det bedste ud af et storrumskontor
  • Vil støj, uro og gener i arbejdsdagen til livs
  • Vil vide hvordan du for små midler skaber et bedre storrumskontor

De mest stillede spørgsmål

Får jeg et kursusbevis?

Svar: Ja, det får man. Kurset gælder som supplerende undervisning af arbejdsmiljøorganisationen

Er der eksamen?

Svar: Nej, det er der ikke

Praktiske informationer

Firmakursus

Dette kursus tilbydes også som firmakursus

Læs mere her