Temadag om Sundhedsmiljø

Tid og sted

Dato

Sted

Temadag om sundhedsmiljø

CRECEA og Dansk Firmaidræt inviterer til temadag SUNDHEDSMILJØ - Gå hjem fra arbejde med mere energi, end da du kom.  

Drømmer du om en arbejdsplads, hvor du og dine kolleger går hjem fra arbejde og er sundere med mere energi, end da I mødte på arbejde? 

Ville du ønske, I var bedre til at undgå uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre og arbejdsgange?

Har du på fornemmelsen, at I kunne være langt mere effektive, trives bedre og måske endda have mindre sygefravær, hvis I tilrettelagde arbejdet anderledes? 

Det er faktisk muligt, hvis man arbejder med sundhed på arbejdspladsen ud fra tanken om Sundhedsmiljø.

Tanken med sundhedsmiljø er nemlig, at sundhed skal være for alle, og at arbejdet i sig selv bidrager til, at medarbejderne er sundere ved arbejdsdagens slutning end ved arbejdsdagens start.
Sundhedsmiljø bygger således oven på fundamentet fra det forebyggende arbejdsmiljøarbejde, med den ambitiøse målsætning at selve arbejdet organiseres og tilrettelægges, så det i højere grad fremmer medarbejdernes fysiske, mentale og sociale sundhed.

Denne temadag om Sundhedsmiljø er for dig, der brænder for en arbejdsplads med glade kollegaer, som går hjem med mere energi, end da de mødte ind.

På temadagen får du:

  • Nyeste viden om sundhedsmiljø og bevægelse på arbejdspladsen
  • Konkrete værktøjer til at skabe bedre balance i jeres bevægelsesmønstre
  • Metoder til at organisere og tilrettelægge arbejdet, så medarbejderne ikke kommer til skade eller bliver syge
  • Inspiration til at skabe mere eller bedre bevægelse på din arbejdsplads. Både gennem aktive pauser og adfærdsdesign/”nudging” til bedre bevægelse
  • Eksempler fra andre aktive arbejdspladser og ”best cases” inden for bevægelse

Dine undervisere på dagen

Teamdagen er et samarbejde mellem CRECEA og Dansk Firmaidræt. Det betyder at dine undervisere tilsammen udgør intet mindre end landets førende eksperter indenfor BÅDE sundhedsmiljø og bevægelse. Glæd dig :-)

 

Milene Torp Madsen

Milene Torp Madsen er speciallæge i arbejdsmedicin og er virksomhedsansvarlig læge ved CRECEA. Hun arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse på individ, gruppe og virksomhedsniveau ved individuelle sundhedsundersøgelser, workshops på arbejdspladser og foredrag. Hun har konkret viden om de arbejdsmiljøfaktorer, der kan føre til sygdom og har erfaring med rådgivning og udvikling af en sundhedsfremmende kultur på arbejdspladsen.

Har du spørgsmål til temadagen, er du velkommen til at kontakte Milene på mtm@crecea.dk

Rikke Døssing

Rikke Døssing er udviklingskonsulent ved Dansk Firmaidræt og har en baggrund som cand. Mag i Idræt/Kultur og Formidling. Hun har mere end 15 års erfaring som kollegamotionsekspert og er bl.a. videreuddannet NLP Bussiness practitioner og specialist i adfærdsdesign. Ud over at afholde en lang række foredrag, kurser og uddannelser, trækker Rikke også på sin årelange erfaring som arbejdsmiljørepræsentant og frivillig leder i idrætsverdenen.

Har du spørgsmål til temadagen, er du velkommen til at kontakte Rikke på rikke@firmaidraet.dk

Temadagen er for dig der:

  • Gerne vil tage ansvar for bedre sundhed og bevægelse på din arbejdsplads. Enten som AMR, TR, leder eller medarbejder
  • Ser helhedsorienteret på arbejdsmiljøet og er nysgerrig efter at finde nye og bedre veje
  • Gerne vil gøre en forskel for dine kollegaer og gøre op med de uhensigtsmæssige mønstre, der slider på deres sundhed og trivsel
  • Gerne vil møde ildsjæle fra andre aktive arbejdspladser og blive inspireret af dem
Del

Praktiske informationer

Firmakurser

Dette kursus tilbydes også som firmakursus

Læs mere her