En god måde til at nedbringe ergonomiske belastninger er at benytte hjælpemidler. Hjælpemidler kan være alt fra løfte- og transporthjælpemidler til kontorergonomiske redskaber så som hæve/sænkeborde.

CRECEA kan hjælpe virksomheder på forskellige områder og på forskellige tidspunkter i processen i forbindelse med hjælpemidler. Det kan fx være:

  • Hjælp til indkøb og afprøvning af hjælpemidler
  • Udvikling af nye hjælpemidler
  • Rådgivning om ”fremtidens” hjælpemidler (som robotter, exoskeletter mv.)

Den vigtig måde at fjerne ergonomiske belastninger fra medarbejdere er at benytte tekniske hjælpemidler. CRECEA har mange års erfaring med at rådgive om de bedste valg inden for hjælpemidler. Udgangspunktet for vores rådgivning er at ergonomiske belastninger skal minimeres samtidig med at den gode effektivitet opretholdes.

Det er CRECEAs erfaring at nye hjælpemidler kan tage tid at lære at bruge, men at de efter kort tid er en positiv investering. Det kræver dog, at man har gjort sig grundige overvejelser om valget af hjælpemidlet og dets anvendelse.

CRECEAs konsulenter vil undersøge den ergonomiske udfordring ”hele vejen rundt” og derfor også se på arbejdets tilrettelæggelse, arbejdsteknik og arbejdsstedets indretning, hvis det er relevant.

Del

Kontakt

Kontakt

Allan Dehn

Arbejdsmiljøkonsulent, fysioterapeut

Kontakt

Carsten Jørgensen

Arbejdsmiljøkonsulent, Ergoterapeut

Kontakt

Jan Rasmussen

Arbejdsmiljøkonsulent

Kontakt

Karen Boeskov

Arbejdsmiljøkonsulent, Ergoterapeut

Sådan arbejder vi

CRECEA rådgiver dig til lige nøjagtigt den løsning, du har brug for.

For CRECEA er det vigtigt, at vi leverer den rådgivning, som du og din organisation har brug for. Derfor vil vi i CRECEA bruge nogle kræfter på at afklare en opgaves indhold, inden vi går i gang

Læs mere