Ledercoaching
Som leder vil man af og til stå i situationer, der kalder på relevant, skarp og kvalificeret sparring. Det kan være udfordringer, man ikke har stået i før, mønstre man gerne vil have hjælp til at bryde, eller ideer man gerne vil have modspil og nye perspektiver på. Det kan også være ens egen trivsel som leder, som man har brug for at sætte fokus på.
Med et personligt ledercoachingforløb tager vi fat i præcis de udfordringer, som er vigtigst for dig som leder og arbejder målrettet med dem – til gavn for både dig og din organisation.

Jørgen Bach er senior partner i Arkitema, der har benyttet sig af et ledercoachingforløb. 

Læs her hvad han har fået ud af det

Ledercoaching med personlighedsprofil
Som en del af ledersparringen kan du også vælge af få lavet en personlighedsprofil.
Som leder skal man konstant balancere det at være menneske og det at være leder. Til tider kan man opleve at det, der er ens største styrker og særlige kendetegn som leder, også er ens største svagheder. I CRECEAs ledercoachingsforløb med personlighedsprofil tager vi udgangspunkt i en af de mest anerkendte personlighedsprofiler (NEO PI-R, JTI eller MBTI). Med afsæt i testen arbejder vi i dybden med det personlige lederskab og de særlige styrker og udfordringer, som du som leder ønsker at udvikle.

Karriereafklaring
CRECEAs karriereafklaringsforløb er målrettet de udfordringer, som du gerne vil sætte spot på. Karriereafklaringen kan både tage udgangspunkt i et specifikt udviklingsønske eller en konkret jobmulighed – eller i et mere alment ønske om at blive klogere på, hvad der motiverer dig og gør, at du udfolder dig optimalt i jobbet.
CRECEAs konsulenter er certificeret i en række tests, som kan hjælpe dig i denne proces, men forløbet kan også have form som et coachingforløb.

Få målt ledelseskapitalen
Har I brug for at få kortlagt, hvordan forholdet er mellem ledere og medarbejdere i jeres virksomhed, og finde veje til at skabe et bedre forhold og dermed bedre præstationer? CRECEA kan med værktøjet LEA(Leadership Equity Assessment ) ud fra 13 spørgsmål til både medarbejdere og ledelse finde frem til de områder, hvor der er brug for indsatser for at forbedre organisationens performance.

Del
Sådan arbejder vi

CRECEA rådgiver dig til lige nøjagtigt den løsning, du har brug for.

For CRECEA er det vigtigt, at vi leverer den rådgivning, som du og din organisation har brug for. Derfor vil vi i CRECEA bruge nogle kræfter på at afklare en opgaves indhold, inden vi går i gang.

Læs mere