Hvad er dit næste skridt? Afklaring og fokus på fremtiden for afskedigede medarbejdere

Ved afskedigelser vil medarbejdere ofte have brug for at få en afklaring for at komme videre i livet og med karrieren. Dette ser vi både ved medarbejdere med lang anciennitet og den yngre medarbejder, der først lige er begyndt sit arbejdsliv.

CRECEA hjælper både individuelt og i større grupper. De individuelle samtaler tager udgangspunkt i. hvor medarbejderen er her og nu.

I nogle tilfælde vil en afskedigelse medføre en livskrise. Det står uklart hen, hvordan man skal komme videre, og hvordan fremtiden kan se ud.
I et sådan tilfælde har CRECEA et krisekorps af autoriserede psykologer, der er uddannet til at varetage kliniske samtaler i forhold til bl.a. krisereaktioner. 

Karrieretest og fremtidssamtaler
Vi hjælper medarbejdere videre ved at afklare deres talent og muligheder for fremtiden. Dette øger i reglen den enkeltes trivsel og handlekraft. Vi arbejder både med afdækning af karriereankre og testning af profil som udgangspunkt for et videre arbejdsliv.

Fællesmøde med fokus på fremtid og løft i fællesskab for opsagte medarbejdere
på et fællesmøde giver vi viden og rådgivning om forventelige reaktioner og gode råd til at komme helskindet igennem processen. Mødet vil bestå af en vekselvirkning mellem oplæg, egne refleksioner, summeøvelser. Afslutningsvis vil deltagerne udfærdige egne handleplaner til støtte i den videre proces.

Kontakt
Har du brug for hjælp til at afklare fremtiden for dine medarbejdere, så kontakt Maiken eller Randi for at drøfte mulighederne.

Kontakt

Maiken Baagøe Christensen

Arbejds- og organisationspsykolog, aut., specialist

Kontakt

Randi Hoffmann

Arbejds- og organisationspsykolog, aut.

Del
Sådan arbejder vi

CRECEA rådgiver dig til lige nøjagtigt den løsning, du har brug for.

For CRECEA er det vigtigt, at vi leverer den rådgivning, som du og din organisation har brug for. Derfor vil vi i CRECEA bruge nogle kræfter på at afklare en opgaves indhold, inden vi går i gang.

Læs mere