Teamcoaching af ledelsesteam
Velfungerende ledelsesteam er ingen selvfølge. Vores erfaring er, at der ofte er meget potentiale gemt i at få samarbejdet i ledelsesteam til at fungere mere optimalt. Et teamcoachingforløb kan være struktureret omkring nogle konkrete udfordringer, som I som ledelsesteam ønsker at arbejde med - det kan fx være ønske om mere effektive ledelsesmøder eller bedre kommunikation i teamet.

Kompetenceudviklingsforløb for ledelsesteam
CRECEAs kompetenceudviklingsforløb for ledelsesteam designes i samarbejde med jer. På baggrund af en afdækning af jeres mål og ønsker sammensætter vi et udviklingsforløb, der sikrer, at I når jeres mål og rykker ledelsesarbejdet videre. Generelt oplever de fleste ledelsesteam et stort udbytte af sammen at få klarlagt de vigtigste ledelsesopgaver, at arbejde med effektiv koordinering og samarbejde i organisationen og at sætte fokus på det interne samarbejde i teamet. Forløbet kan imidlertid ligeså vel tage afsæt i et konkret tema, som I sammen ønsker at blive klogere på. Det kan fx være håndtering af konflikter, kommunikation, strategi eller hvad der er mest relevant for jer.

Del
Sådan arbejder vi

CRECEA rådgiver dig til lige nøjagtigt den løsning, du har brug for.

For CRECEA er det vigtigt, at vi leverer den rådgivning, som du og din organisation har brug for. Derfor vil vi i CRECEA bruge nogle kræfter på at afklare en opgaves indhold, inden vi går i gang.

Læs mere