ergonomi - godkendt - 960

CRECEA - autoriseret arbejdsmiljørådgiver

CRECEA er autoriseret arbejdsmiljørådgiver med mere end 40 års erfaring med at rådgive alle typer virksomheder i hele landet om arbejdsmiljø. Vi tror nemlig på, at et godt arbejdsmiljø både giver trivsel og arbejdsglæde og ikke mindst en bedre bundlinje.

Vores vigtigste mission er at gøre Danmark sundere – én virksomhed ad gangen.

At være autoriseret arbejdsmiljørådgiver betyder, at CRECEA er godkendt af Arbejdstilsynet til at rådgive, hvis en virksomhed får et påbud. CRECEA er autoriseret på alle områder.

Rådgivning

CRECEA rådgiver indenfor følgende områder:

 

toa-heftiba-4xe-yVFJCvw-unsplash_kop

Arbejdsmiljø

Siden 1980 har CRECEA oparbejdet en solid praktisk og teoretisk viden og erfaring inden for rådgivning om alle aspekter af arbejdsmiljø. Det betyder, at CRECEAs kunder kan forvente at få den ekspertrådgivning, de efterspørger.

Læs mere om vores viden indenfor 

ArbejdsmiljøorganisationenFysisk arbejdsmiljø Kemisk arbejdsmiljø Ergonomisk arbejdsmiljø

daniel-oberg-sEApBUS4fIk-unsplash_kop

Trivsel

Gennem de senere år er der kommet et øget fokus på det psykiske arbejdsmiljø på mange danske arbejdspladser – og med  god grund. Et godt psykisk arbejdsmiljø fremmer både trivslen og giver samtidig bedre kvalitet i opgaveløsningen. 

Læs mere om vores viden indenfor

Psykisk arbejdsmiljøLedelse og organisation

bill-oxford-8u_2imJaVQs-unsplash_kop

Sundhed

Et sundt og godt arbejdsmiljø kræver bl.a. fravær af risikofaktorer i arbejdet, som kan medføre arbejdsrelaterede sygdomme og sygefravær. Vores sundhedsfaglige ekspertise er bredt funderet med stor klinisk erfaring inden for arbejdsmedicin og almen medicin.

Læs mere om vores viden indenfor

Arbejdsmedicinske undersøgelserLovpligtige helbredsundersøgelser Sundhedsfremme

eric-ward-akT1bnnuMMk-unsplash_kop

CRECEA Krisekorps

CRECEA Krisekorps er akut psykologisk krisehjælp og rådgivning. Det er et landsdækkende psykologisk beredskab, hvor du har adgang til mere end 150 erfarne psykologer og psykoterapeuter med min. 5 års erfaring og speciale inden for psykologisk krisehjælp og/eller arbejds- og organisationspsykologi.

Kontakt CRECEA Krisekorps

green-chameleon-s9CC2SKySJM-unsplash_kop

Kurser/uddannelse

CRECEA tilbyder dels den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og dels et stort udbud af supplerende efteruddannelse af arbejdsmiljøorganisationen.

Derudover kan alle vores kurser tilbydes som firmakurser, hvor vi har målrettet indholdet til jeres virksomhed med jeres specifikke ønsker, udfordringer og behov.

Kontakt CRECEA

CRECEAs konsulenter står klar til at rådgive dig. Find din konsulent her.

Du kan også ringe til os alle hverdage på +45 70 10 86 00 eller sende os en mail på crecea@crecea.dk. Så hjælper vi dig med at finde den rigtige rådgiver.

 

Din adgang til viden om arbejdsmiljø

I CRECEA skriver vi løbende artikler og blogindlæg om arbejdsmiljø. De er alle samlet her. Dyk endelig ned i det. Vi håber, du finder noget, der fanger din interesse.

Cases

Måske har du lyst til at søge inspiration i de opgaver og den rådgivning, vi gennem årene har ydet til vores kunder. Vi har samlet nogle af vores cases her.

Kontakt CRECEA