Hjemmekontor_hængekøje

Coronavirus | COVID-19 efterlader ledere  og medarbejdere med mange spørgsmål. Få viden, rådgivning og sparring

Med Coronavirus/COVID-19 står vi en ny situation. Måske finder vi nye måder at arbejde på, nye former for samarbejde, og der kan være brug for nye kompetencer, råd og sparring for at bibeholde trivslen.

Derfor fremhæver CRECEA her 2 produkter ...

Bevar trivslen i en tid med pres på

På dette oplæg får deltagerne en fælles viden om og forståelse for, hvorfor vi reagerer, som vi gør, når vi pludselig befinder os i en kritisk situation. Vi vil berøre, hvorfor og hvordan det påvirker os, at vi måske ikke dagligt og fysisk mødes med vores kolleger, og at løsning og kvalitet i opgaverne ser anderledes ud, end det plejer. Og vigtigst vil der gives konkrete værktøjer til at tøjle usikkerhed, uro, bekymring eller rastløshed og blive bedre rustet til at stå i det pres, som udgøres af den aktuelle situation.

Ledelse i en krisetid. Find ud af hvilke særlige lederegenskaber, den aktuelle tid kalder på.

Ledere skal nu også kunne lede på distancen, og mens ledere yder relevant støtte til medarbejderne, skal de kunne tøjle deres egen bekymring. Det kræver noget helt nyt og særligt af lederen. Her bliver deltagerne præsenteret for de ledelsesværktøjer, som skal hjælpe medarbejderne og lederen selv gennem krisen.

 

Psykologisk rådgivning

Kontakt

Sådan kommer du i gang

I CRECEA ved vi, at der i denne tid opstår et behov akut. Derfor tilstræber vi, at du kan komme i gang inden for 3 arbejdsdage og oftest hurtigere.

Kontakt CRECEA i formularen til højre, på tlf. 70108600 eller på crecea@crecea.dk, så finder vi en ledig arbejds- og organisationspsykolog.

CRECEAs arbejds- og organisationspsykologer har alle indgående erfaring med individuelle samtaler og ledersparring og forandrings- og kriserådgivning til både enkelte personer og grupper.

Generel og anden relevant information

For at deltage kræver det, at man har adgang til Microsoft Teams eller Skype Business.

Læs her hvordan CRECEA iøvrigt kan hjælpe dig online lige nu


På vores blog får du gode tips og ideer til, hvordan du skaber værdifuldt arbejdsmiljøarbejde - hjemmefra og hvordan du indretter din hjemmearbejdsdag og hjemmearbejdsplads bedst muligt.

Del